Spajalica je aplikacija koja digitalizira studentske karijere i procese studentskoga zapošljavanja.

Predstavlja inovaciju i tehnološki napredno rješenje te je značajan korak prema digitalizaciji ne samo studentskoga zapošljavanja nego i društva u cjelini.

Digitalizirani su ključni procesi studentskoga zapošljavanja koji značajno pomažu u boljem povezivanju poslodavaca i studenata.

Pogledaj video

Kratak video koji objašnjava rad aplikacije za poslodavce možete vidjeti na službenom YouTube kanalu Sveučilišta u Zagrebu. Pritisni za otvaranje.

Misija

Naša misija u Spajalici je digitalizirati procese studentskog zapošljavanja i povezivanja poslodavaca i studenata kako bismo stvorili jednostavniji, brži i učinkovitiji način za pronalaženje posla za sve studente. Želimo stvoriti zajednicu u kojoj će poslodavci i studenti biti povezani na temelju njihovih karijernih interesa i vještina, kako bi se osiguralo da studenti dobiju priliku za razvoj svojih karijera i stjecanje dragocjenog iskustva, a poslodavci pronalaze kvalitetne kandidate za svoje potrebe.

Vizija

Naša vizija u Spajalici je postati vodeća aplikacija za studentsko zapošljavanje u regiji, stvoriti okruženje u kojem se studentima nude nove mogućnosti i prilike te omogućiti poslodavcima da pronađu visokokvalitetne kandidate za svoje potrebe. Želimo da Spajalica postane platforma za digitalizaciju studentskih karijera, koja će koristiti najnovije tehnologije kako bi se studentima pružile što bolje i kvalitetnije usluge. Također, želimo surađivati s drugim institucijama i tvrtkama kako bismo doprinijeli digitalnoj transformaciji društva i stvorili bolju budućnost za sve.